Verkeersrecht België? Laat u bijstaan door een Belgische verkeersrecht advocaat. Advocatenkantoor Stappers heeft gespecialiseerde verkeersrecht advocaten. Elke advocaat gespecialiseerd in verkeersrecht heeft veel ervaring en kennis van zaken. Bent u als Nederlands ingezetene gedagvaard in België voor de Politierechtbank? Een Belgische advocaat verkeersrecht van Advocatenkantoor Stappers is altijd bereikbaar en werkt niet alleen in Turnhout, provincie Antwerpen, maar in heel België. Indien uw advocaat verkeersrecht verhinderd zou zijn, dan is er altijd een ‘backup’ advocaat verkeersrecht beschikbaar. Ook deze heeft uw volledige dossier tot zijn beschikking.

Afspraak maken? Bel 085 - 88 86 33 4 of mail

Politierechtbank

Dagvaarding voor Politierechtbank

Redenen

De redenen waarvoor men wordt gedagvaard voor de Politierechtbank zijn uiteenlopend. Een goede Belgische advocaat verkeersrecht kan u bijstaan in bv. de volgende gevallen:

  • U heeft te hard gereden
  • U heeft gereden met een te hoog alcohol promillage
  • U bent door rood gereden
  • U heeft vluchtmisdrijf gepleegd
  • U heeft een minnelijke schikking niet betaald
  • U heeft gereden zonder keuringsbewijs,...

Tijdens de rechtszitting

Wilt u spijt betuigen tijdens de rechtszitting? Wilt u de tenlastelegging betwisten? Doe dit altijd via een ervaren Belgische advocaat verkeersrecht (pleiter). Veel mogelijke gunsten van de Politierechter moet u vragen alvorens u ze kan krijgen. Denk hierbij aan opschorting van straf (eenvoudige schuldigverklaring), een weekendrijverbod, een werkstraf of een straf met uitstel. De Belgische Rechtbank kan alleen maar ingaan op hetgeen u vraagt. In veel gevallen kunt u beroep doen op uw Rechtsbijstandverzekering en zijn de kosten gedekt. Als verkeersovertreder heeft u meer rechten en plichten dan u zou vermoeden. U wenst een zo licht mogelijke bestrafing. Uw Belgische advocaat verkeersrecht voert verzachtende omstandigheden aan.

Informatie Aanvragen

  Team van specialisten

  Altijd bereikbaar

  Online dossier

  Paperless office

  Duidelijke ereloonafspraken

  Neemt voldoende tijd

  Empatisch

  Snel antwoord op uw vragen