De België route voor gezinshereniging toepassen in samenwerking met een gespecialiseerde Belgische vreemdelingenrecht advocaat? Op de Belgisch/Nederlandse grens in Turnhout is Advocatenkantoor Stappers gevestigd. De vreemdelingenrecht advocaten van Advocatenkantoor Stappers hebben ruime ervaring met de België route. Om de Belgische route toe te passen is deskundige begeleiding nodig. Voordat u de België route wilt gebruiken is het raadzaam om eerst een Belgische vreemdelingrecht advocaat te raadplegen. Het is voordeliger om de België route vooraf uit te stippelen, dan achteraf te moeten corrigeren.

Belgische advocaat vreemdelingenrecht voor België route?

Zoekt u een Belgische advocaat vreemdelingenrecht voor het uitstippelen van uw België route? Belt u dan +31 (0)85 - 88 86 33 4 of stuur een e-mail.

België route in het kort

Als EU-onderdaan heeft u de mogelijkheid om (tijdelijk) in een ander EU land te vestigen. Bezit u de Nederlandse nationaliteit en uw partner de nationaliteit van een niet EU-land, dan kan de België route interessant zijn. Voor gezinshereniging in Nederland valt u onder de (strenge) Nederlandse wetten. Door u in een ander EU land te vestigen, bijvoorbeeld België, is er soepelere wetgeving met betrekking tot gezinshereniging van toepassing. De Belgische advocaat vreemdelingenrecht verleent u gespecialiseerd advies, mede gebaseerd op een ruime praktijkervaring en zorgt eventueel voor de communicatie met de Belgische overheid.

Informatie Aanvragen

  Team van specialisten

  Altijd bereikbaar

  Online dossier

  Paperless office

  Duidelijke ereloonafspraken

  Neemt voldoende tijd

  Empatisch

  Snel antwoord op uw vragen