Gezinshereniging

Gezinshereniging via België route is mogelijk als u de juiste stappen neemt. Het is verstandig voordat u de procedure opstart een gespecialiseerde Belgische advocaat te raadplegen. Bij Advocatenkantoor Stappers hebben we deze in huis. U kiest voor een video, telefonische of fysieke afspraak bij ons op kantoor.

Wetgeving rond gezinshereniging

De wettelijke richtlijnen, de voorwaarden en IND zijn constant in beweging. Ongeacht de wens van hereniging met kinderen, ouders, neef, nicht, tante, oom, verder familielid of een partner. In de praktijk gaan veel mensen eerst zelf proberen om de hereniging mogelijk te maken. Door een gespecialiseerde advocaat in te schakelen voor de België route, voorkomt u onnodige frustratie, tijd- en geldverspilling. Zo heeft u vooraf al duidelijkheid over de haalbaarheid, kosten en de tijd die het kost om de procedure te doorlopen.

Dossier

Advocatenkantoor Stapper doet er alles aan om goed en tijdig te informeren. U krijgt een eigen toegangscode waardoor u online inzage heeft in uw dossier. Hierin vindt u alle verzonden brieven, e-mails en documenten waardoor u de actuele stand kent van uw dossier. Dit maakt het voor u ook gemakkelijker om uw familieleden te kunnen informeren. In de loop van de procedure worden er regelmatig documenten van u en familieleden opgevraagd. Het online dossier biedt u de mogelijkheid om documenten toe te voegen op afstand. Een ander voordeel van het online dossier is dat u ook vragen kunt stellen. 

Kosten

Bij advocatenkantoor Stappers zijn de kosten transparant. Dit voorkomt verrassingen achteraf. De kosten zijn: 

  • Kennismakingsgesprek van 15 minuten is gratis
  • Een vervolggesprek van ongeveer 60 minuten kost € 85,- inclusief BTW

Afspraak maken

Advocatenkantoor Stappers is gevestigd net over de Belgisch / Nederlandse grens in Turnhout. Om uw gezinshereniging via België grondig aan te pakken kunt u een afspraak maken via 085 – 88 86 334 of de online agenda.

Gezinshereniging? Advocatenkantoor Stappers