Strafrecht België? U zoekt een Belgische advocaat gespecialiseerd in strafrecht? Advocatenkantoor Stappers gevestigd op de Belgisch/Nederlandse grens heeft gespecialiseerde strafrecht advocaten. Bent u verdachte in een Belgisch strafrechtelijk onderzoek? Is er om uw uitlevering gevraagd door het Belgisch Openbaar Ministerie? Bent u gedagvaard voor de Politierechtbank of Correctionele Rechtbank? Een gespecialiseerde advocaat strafrecht van advocatenkantoor Stappers kan u bijstaan. Een Belgische strafrecht advocaat is altijd bereikbaar. Indien uw advocaat strafrecht verhinderd zou zijn, dan is er altijd een ‘backup’ Belgische strafrecht advocaat beschikbaar. Ook deze heeft uw volledige dossier tot zijn beschikking.

Afspraak maken? Bel 085 - 88 86 33 4 of mail

Politierechtbank

Politierechtbank

De redenen waarvoor men wordt gedagvaard voor de Belgische Politierechtbank zijn uiteenlopend. Een ervaren Belgische advocaat strafrecht kan u bijstaan in bv. de volgende gevallen:

  • U heeft te hard gereden
  • U heeft gereden met een te hoog alcohol promillage
  • U bent door rood gereden
  • U heeft vluchtmisdrijf gepleegd
  • U heeft gereden zonder keuringsbewijs,...

Wilt u spijt betuigen tijdens de rechtszitting? Wilt u de tenlastelegging betwisten? Doe dit altijd via een ervaren Belgische advocaat stafrecht (pleiter). Veel mogelijke gunsten van de Politierechter moet u vragen alvorens u ze kan krijgen. Denk hierbij aan opschorting van straf (eenvoudige schuldigverklaring), een weekendrijverbod, een werkstraf of een straf met uitstel. De Belgische Rechtbank kan alleen maar ingaan op hetgeen u vraagt. In veel gevallen kunt u beroep doen op uw Rechtsbijstandverzekering en zijn de kosten gedekt.

Het feit dat u voor de Belgische Politierechter moet verschijnen is sowieso niet aangenaam dus zorg in ieder geval dat u goed voorbereid op de zitting verschijnt. Ga vooral niet zelf proberen te pleiten. De praktijk toont aan dat dit in uw nadeel werkt. 

Informatie Aanvragen

  Team van specialisten

  Altijd bereikbaar

  Online dossier

  Paperless office

  Duidelijke ereloonafspraken

  Neemt voldoende tijd

  Empatisch

  Snel antwoord op uw vragen